Текст

Връщане на стоки

ИСКАТЕ ЛИ ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТ? НЕ Е ПРОБЛЕМ!

Можете да върнете продукти в рамките на 30 дни от датата на получаване (право на отказ от договора за продажба). Не е нужно да посочвате причината за връщането.

ВАЖНО !!!

Стоките трабва да са с несвален етикет и оригиналната си опаковка, неносени и непрани, до 30 дни след получаването на пратката. Времето за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМАТА може да варира от 5 до 14 дни от деня, в който потвърдим, че сме получили пратката обратно в нашия склад. Ако сте получили пратката си с наложен платеж, моля да посочите българска банкова сметка във формуляра за връщане, по която да върнем сумата. Ако сте платили онлайн, сумата ще бъде върната по сметката, от която сте платили.

МОГА ЛИ ДА ЗАМЕНЯ ПРОДУКТ?

MAGAZIYA не предлага замяна. Ако желаете друг продукт или размер, който е наличен, може да направите нова поръчка.

ЗАПОМНЕТЕ:

Връщането е за ваша сметка. Този разход не се възстановява. Не ни изпращайте пратки с „наложен платеж“ – нямаме техническа възможност да получим такъв пакет.За по-голяма сигурност и бързина на доставката, препоръчваме връщането на стоки с куриер или използването на пощенска опция „Потвърждение на доставка/Препоръчана пратка“. Молим да изисквате потвърждение, при връщането на пратки и да пазите номера на товарителницата, който ще получите!

ИЗЧАКАЙТЕ ВРЪЩАНЕТО НА СУМАТА

Обработката на върнатите поръчки отнема 14 дни от деня, в който потвърдим, че сме получили пратката обратно в нашия склад. Ще ви изпратим потвърждение по имейл, когато получим върнатата пратка и когато сумата бъде възстановена по вашата сметка. Ако сте получили пратката си с наложен платеж, сумата ще бъде върната по посочена от вас българска банкова сметка във формуляра за връщане. Ако сте платили онлайн, сумата ще бъде върната по сметката, от която сте платили.

ВАЖНО !!!

Бельото по хигиенни причини не може да бъде върнато.